Jan 15, 2008, 11:49 AM

Когато намерим посока и път 

  Poetry » Other
648 0 9
 

Есен, есен, отново е есен
и жълти листа килими редят.
Животът е толкова хубав и лесен,
когато намерим посока и път.
И с топлите дрехи на нашата вяра
обличаме нашите нови мечти
и носейки топлия спомен от лятото
очакваме зимата, но не сами...
Есен, есен, отново е есен
и жълти листа килими редят.
И Бог се усмихва от свода небесен,
и капчици радост валят ли, валят...

11.10.2007

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??