17.06.2018 г., 22:27 ч.

Когато нарисуват ти крилете, с катран и въглен... 

  Поезия » Друга
477 10 21

Когато променят те изначално,
животът се превръща в нелогизъм,
нагоре гледаш, виждаш дъно кално.
Мечтите изкривява ревматизъм.

 

Когато нарисуват ти крилете,
с катран и въглен, черно до отрова.
Татул в душата никне, вместо цвете.
Съкровищница гние - до обкова.

 

И полубуден просто съществуваш
и чакаш  да смени цвета водата.
Живееш само нощем и сънуваш -
Далеч отплуваш по река от злато....

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??