17.10.2007 г., 16:06 ч.

Кoгато пиша... 

  Поезия » Друга
685 0 6

Когато пиша...

Горещи мисли
и нежна, тиха светлина.
Дълбоко пиша на белите листи,
а думите спират дъха...

И сама съм пред себе си, зная,
пред листа - моя приятел.
С него винаги споделям и мечтая
и той е мой единствен обожател.

И знам, че думи ненаписани се леят,
макар огледани в очите на дете.
И свят за мене има само, щом живеят
и щом туптят с любов като сърце!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??