10.09.2020 г., 19:31 ч.

Когато също си 

  Поезия » Свободен стих, Друга
438 2 3

Едно докосване,

минавайки по улицата

и мислиш, че познал си спомена

от времето, когато просто беше.

Присъстваше във нечии ръце.

Отминали са сякаш векове -

е само мисъл, цвят и аромат

от стария хербарий на усещането.

Оглеждат се за тебе всички улици

и мислиш, че може би си нужен.

Сега. Когато също си. 

Но само вятър.

И някой някъде със сигурност те чака.

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лилиан, Стойчо, благодаря ви! Желая хубав ден!
  • Да,"И някой някъде със сигурност те чака. "
    Само този финален стих да остане, той казва всичко!
    Поздравления, Надежда!
  • Много въздействащо, поздравления
Предложения
: ??:??