8.04.2009 г., 8:38 ч.

Когато те срещнах 

  Поезия » Друга
1028 0 3

                              Когато те срещнах

 

 

                              Когато те срещнах, беше тревожно

                              и тъмно в душата ми празна.

                              Сърцето ми стенеше,

                              плачеше,

                              викаше

                              от хиляди тежки рани.

 

                              Очите ми слепи

                              не виждаха хората.

                              Усмивката ми някъде

                              беше се скрила.

                              Ръцете ми леденееха

                              от недокосване,

                              небесната сила в мен Беше безсилна.

 

                              Но Господ смилил се над мене,

                              изпрати ми Теб за награда.

                              Не зная дали да те взема,

                              или просто...

                              ... вече нищо не зная...

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??