8.08.2023 г., 21:55 ч.

Когато тишината ми говори.... 

  Поезия » Друга
457 5 7

Когато тишината ми говори

и нещо не ни пречи за това,

без думи сякаш ми шепти отгоре

и пиша най-красивите слова.

 

Когато тишината ми пътува

през мен и всичките ми сетива,

тя с възприятията ми общува

и преизпълва моята душа.

 

Когато тишината ме обгръща

и няма никой да я наруши,

желана гостенка във мойта къща,

тя сякаш бъдещето го твори.

 

Аделина Колева

 

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??