3.03.2009 г., 20:14 ч.

Когато вятърът погали 

  Поезия » Друга
424 0 1

 

Когато вятърът погали

свежата роса.

Когато птиците запеят

заедно със утринта.

Когато камъните се превърнат

във букет цветя.

Когато есента във пролет се обърне

или пък във лято.

Когато от безсмислиците

се преситя,

ще се събудя.

Ще се събудя

и ще стъпча

онова перверзно ято

от посечени мечти.

 

Когато вятърът погали

свежата роса.

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??