20.10.2012 г., 0:37 ч.

Кой да знае 

  Поезия » Любовна
808 0 0


 

Как така ми се случи

да съм странната луда жена,

в живота получила

точно три непреходни неща…

 

Бях кума на небето,

сред разпенен воал.

Океанът жених бе,

развълнувал се цял.

 

Бях роднина с морето,

а свидетел скалите.

Ресторант бе прибоят,

укротяващ вълните.

 

Кръстница бях на миди,

с малки перли във тях.

Как съдбата провидя

и дари ме със смях?

 

Кой да знае, че само

що мечтая без глас,

ще е чудо голямо,

ще го имам и… аз?!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??