20.12.2005 г., 20:27 ч.

Кой реши да промени времето 

  Поезия
847 0 1
Кой реши да промени времето
Дон Кихот или Санчо Панса?
Смисъла на живота,
промяната-
нещо което всички търсим.
Ще променим ли посоката на вятъра
или ще се борим с вятърничавите хора?
Поели по  трудния път на
странният рицар Дон Кихоте,
направи ли хората по -добри?

© Галина Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Галя, без Дон Кихот светът щеше да е по-малко добър и красив! Хората - също! Хареса ми!
Предложения
: ??:??