КОЛЕДА
Коледа е. На елхата греят звезди.
Коледа е. Да отпуснем сърцата си, да бъдем добри!
Коледа е. Да подадем ръка сега и завинаги.
Коледа е. Не трябва на празника да има хора сами!
Коледа е. Най-хубавият празник! Бог се роди!
Коледа е. Да има светлина и вяра в човешките души!
Коледа е. Да са здрави нашите близки и приятели!
Коледа е. Подай ръка на гладния и го нахрани!
Коледа е. Зарадвай дете, с жест го ощастливи!
Коледа е. Ще я видиш в детските грейнали очи!
Коледа е. Прегърни любимия човек и го целуни!
Коледа е. Забрави тъгата и се усмихни!
Коледа е. На Коледа стават чудеса!
Коледа е. Дано да видя мойте деца!
Коледа е. Пожелавам им здраве, дарявам им обичта!
Коледа е. Помечтай си, пожелай си Любовта!
Коледа е. Затова е вълшебна, защото стават Чудеса!
© Валентин Миленов Всички права запазени