22.07.2018 г., 0:28 ч.

Колекционер 

  Поезия » Друга
231 1 5

Събирам стари календари.

Свещи от гробищата. Незагаснали.

Събирам, събирам.Едва ли

ще вляза в светските хроники. 

Имам и една хармоника...

На нея свиря, когато няма свещи,

календарите са свършили,

кибритите са драснати...

Огънят го няма!

Събирам дни и огън.

Събирам огънят от дните...

Събирам...

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??