Jul 22, 2018, 12:28 AM

Колекционер 

  Poetry » Other
233 1 5

Събирам стари календари.

Свещи от гробищата. Незагаснали.

Събирам, събирам.Едва ли

ще вляза в светските хроники. 

Имам и една хармоника...

На нея свиря, когато няма свещи,

календарите са свършили,

кибритите са драснати...

Огънят го няма!

Събирам дни и огън.

Събирам огънят от дните...

Събирам...

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??