3.02.2016 г., 22:38 ч.

Колко пъти 

  Поезия » Гражданска
328 0 0

                                                      В мъка, грижи, угнетени,

                                             сме в трудности обединени,

                                             но щом се освободим,

                                             започваме да се делим.

                                             На фоби и на фили,

                                             на партии мили.

                                             На етноси разни,

                                             гилдии многообразни.

                                             На беден и богат,

                                             изедници и пролетариат.

                                             На хора от един народ

                                             всеки на собствен ход,

                                             край законите в заход,

                                             тръгнал към възход.

                                             Колко пъти???  

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??