Ежбите, победите, егото, грешките,
очите затворени Божи.
Грамада от камъни - думите тежките
и змии - без които не може.
Ябълка - райската сладост в раздорите,
змията се киска накрая.
По голи инстинкти, бездушни са хората.
На изток и запад от рая...
© Надежда Ангелова Всички права запазени