4.07.2007 г., 10:50 ч.

Контрасти 

  Поезия
462 0 4
                                              Контрасти
 
 
 Душата ми, разперена                         Душата ми, отнесена,
 почива                                                    лети
 в шепа, намерена на път,                    във вихъра на сладки
 отмива                                                    мечти,
 от нея следите на болката                 докосващи с любов нежните
 дъждът.                                                 очи.
                                            
 Сърцето ми, тичащо,                             Сърцето ми радостно
 бие                                                           тупти,
 по пътя, очертан от сълзи,                  засилено по пътя от
 мие                                                           звезди,
 кръвта от стените. Последно             докосващи с лъчи
 вали.                                                        лицето ти.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??