7.06.2008 г., 17:07 ч.

копнеж 

  Поезия » Бели стихове
1008 0 10

минута по минута

се разливам

във вечното

несбъднато очакване

и цялата тъга

около мене

взривява се

на режещи парчета

във звуци се разтваря

тишината

и чезне

в тази топла нощ

копнежна

изгарям

а трепереща отслабва

в гърдите ми

последната надежда

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??