Коричка вяра
искам да ви дам,
дори да бъде твърда,
ще е сладка...
И ще забравите
какво е глад,
ще се наситите,
като на сватба!
Ще отшуми звукът
от тишина
и ще разцъфнат
ялови дървета,
в душите ви
ще зрее
красота
и ще е хубаво,
и ще светло...
Ще оцените
малките неща
и мравката
дори ще е приятел...
Коричка вяра
искам да ви дам
и смисъл
за пътеките нататък...
© Руми Бакърджиева Всички права запазени
с обич за теб!