Apr 14, 2008, 10:38 AM

Коричка вяра 

  Poetry
863 0 16

Коричка вяра

искам да ви дам,

дори да бъде твърда,

ще е сладка...

И ще забравите

какво е глад,

ще се наситите,

като на сватба!

Ще отшуми звукът

от тишина

и ще разцъфнат

ялови дървета,

в душите ви

ще зрее

красота

и ще е хубаво,

и ще светло...

Ще оцените

малките неща

и мравката

дори ще е приятел...

 

Коричка вяра

искам да ви дам

и смисъл

за пътеките нататък...

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??