23.05.2019 г., 15:41 ч.

Крадци на души 

  Поезия » Философска
233 2 1

Живеейки във кожата на вълци,

оглозгали до кокала душата,

забиват кръвожадно острите си 

зъби, изтръгват вярата в сърцата.

 

Така въздигат егото смолисто.

Поливат хищно своя абанос.

Събудили в празните си стаи сатана,

дебнат плячката си посред нощ.

 

А жертви всякакви, различни...

Жени, деца и стари хора...

Облечени във своите надежди,

съблечени от ярост и поквара.

 

Пази ни Боже мили, милосърдни!

Прати Архангели добри!

И нека седмо чудо да настане...

 

Любов възкръсваща, крадеца на души да прероди!

 

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??