29.03.2006 г., 18:13 ч.

Край 

  Поезия
655 0 0

              Край

Приятелство с омаен дъх на рози
                и кървави бодли
и защо ли задълбочих в тези игри!

Да,беше прекрасно, да беше красиво и дивно,
но защо сърцето ми не прозря туй що беше видно!

Защо ли исках да вярвам,че ти си това,
една истинска приятелска звезда!

И какво ли нима исках много...
Обичах те прекалено силно ,ей Богу!

И ето сега пак пиша за теб ,
искаше ми се да съм от камък не, от лед!

И няма смисъл зная,
това беше просто края!

15.12.05г

 

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??