15.11.2008 г., 10:50 ч.

Край 

  Поезия » Друга
647 0 2
Отрекох се да мога и да зная.
Отрекох се да искам и мечтая.
Отрекох се да мразя и обичам.
Отрекох се от себе си и теб дори.

Отрикох се да търся и да бдя.
Отрекох се от всяка страст и блян.
Отрекох се да се наричам и да бъда.
Отрекох аз живота и смъртта.

Отрекох се да се отричам
и остана само този миг:
последната искра, изпълнена със мен;
последната искра, изпълнена със теб.

Отрекох се да се отричам
и превърнах себе си във теб!

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??