7.05.2008 г., 9:49 ч.

Красота 

  Поезия
587 0 3
Докосни бездната,
изгоряла от страст,
донеси блаженството
между нас.

Нека се потопим в сласт.

Ти си вечното щастие,
силата нетленна,
ти си луната неземна.

Обгърни ме с топлия блясък,
на твойте очи.
Нещо, че в ада после ще горя,
дари ме сега с твойта нежност,
красота.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??