22.07.2011 г., 23:30 ч.

Краят на лятото 

  Поезия
420 0 0

Лятото отива си,

след него тръгваш ти.

Намирам те в спомени

по-студен и от преди.

 

Протягам аз ръка към теб,

но пред мен - стъклена преграда.

Времето остави в плен

даже спомена за топлината

 

Надявам се да си щастлив сега,

че огънят превърна се в жарава

и бавно, бавно гасне...

Продължава..

 

И идва есента... и после зимата -

сезоните един след друг редят се.

Но споменът за теб остана

зад тази стъклена преграда.

© Калина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??