5.11.2009 г., 12:48 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Любовна
1114 0 6

Изчакай! Не ме докосвай още.

Почакай малко да порасна.

На границата се намирам точно

между детето и жената.

 

Не съм готова, остави ме.

Сама ще те потърся скоро.

Ще викам тихо твойто име,

смирено ще те гледам, кротко.

 

Тогава чак ръката ми хвани,

ти приласкай ме с думи нежни.

Едва тогава докосни ме,

сбъдни безбройните копнежи.

 

Но още рано е, прости ми.

На кръстопът намирам се сега –

като жена желая да те имам,

но и да играя с теб…

Да сме деца!

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??