14.02.2024 г., 11:16 ч.

Кукла 

  Поезия » Друга
66 0 0

Главоболието ме побърква,
Желанието да съм добър,
Все повече ме проваля.

Егоизма побеждава,
Собственото щастие,
Винаги надделява.

Страха ми от самотата,
Подтиква ме да отблъсквам,
Показва само слабостта ми.

Самовлюбен, неспособен,
От дълбините на душата,
Енергията ти да уловя.

Усмивка ми е дума непозната,
В собствената си илюзия заровен,
Създание без емоции.

Просто кукла
Просто кукла 

© Иван Гергинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??