19.05.2018 г., 11:22 ч.  

Кукуригу 

  Поезия » За деца
626 4 17

Кукуригу - кудкудяк! 
Аз нечуван съм юнак!
Кукуригу - ко-ко-ко! 
Петльо зоркото око!
Кукуригу, раз, два три,
се провиквам от зори!
Кукуригу, хей, хей, хей!
Хайде, Слънчице, изгрей!

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??