May 19, 2018, 11:22 AM  

Кукуригу 

  Poetry » For kids
640 4 17

Кукуригу - кудкудяк! 
Аз нечуван съм юнак!
Кукуригу - ко-ко-ко! 
Петльо зоркото око!
Кукуригу, раз, два три,
се провиквам от зори!
Кукуригу, хей, хей, хей!
Хайде, Слънчице, изгрей!

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??