13.09.2017 г., 22:34 ч.

Кукувица 

  Поезия
371 2 1

 

Някой друг е слушал песните ни.
Знам, че друга си целувал по устните.
Днес не пропусна птичия поглед.
Светът е погълнат от малкия спусък.
Ей сега ще изстреля началото си.
Сплетено с края ще бъде надежда.
Възел овързан о бледо махало.
Часовник на никого и нему потребен...
Нямам живот и нямам и бъдеще.
Ням си, когато препуснат мечтите ми.
Стената е огнено свито забрало.
Прикуква звукът на разлистено време.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги в някакво Преди, някой някого е целувал по устните. Ако не в този, то в предишен живот. Интересен замисъл и реализация!
Предложения
: ??:??