2.11.2011 г., 10:33 ч.

Към себе си 

  Поезия » Друга
633 0 7

Към себе си

 

Ще изтрия най-тъжното розово

от устните, безсилно отпуснати.

Ще потъмнеят среднощно клепачите

над очите, затворили здрача.

Беззащитна се свлича премяната

и заставам пред себе си –

безсилна и няма.

Подобие божие,

съдник и осъждан,

прозрачна и чиста

с тъга се прегръщам.

© Петя Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??