28.04.2019 г., 2:05 ч.

Към тях 

  Поезия » Философска, Гражданска
223 0 0

Погледнете и вижте, деца!
Там сияят щастливи яйца!
Докоснете ги смело сега!
Направете деня си мечта!

Раздвижете ръце за късмет!
Наберете от дните букет!
Усмихнете се в този сюжет!
Разтопете мисловния лед!

Разтворете десница една!
Покажете добро на света!
Затворете врата за тъга!
Отворете за нежност мига!

Намерете след път любовта!
Съберете се с топли сърца!
Издигнете семейни гнезда!
Полетете със смели крила!


 

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??