Apr 28, 2019, 2:05 AM

Към тях 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
228 0 0

Погледнете и вижте, деца!
Там сияят щастливи яйца!
Докоснете ги смело сега!
Направете деня си мечта!

Раздвижете ръце за късмет!
Наберете от дните букет!
Усмихнете се в този сюжет!
Разтопете мисловния лед!

Разтворете десница една!
Покажете добро на света!
Затворете врата за тъга!
Отворете за нежност мига!

Намерете след път любовта!
Съберете се с топли сърца!
Издигнете семейни гнезда!
Полетете със смели крила!


 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??