21.09.2020 г., 20:46 ч.  

В очите на дете 

  Поезия
541 5 0

В отминалото време -

очите на дете.

Каквото който вземе

дали ще го даде?

Детето ще даде,

а времето ще вземе.

В очите на дете -

прииждащото време.

© Петър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??