Sep 21, 2020, 8:46 PM  

В очите на дете 

  Poetry
555 5 0

В отминалото време -

очите на дете.

Каквото който вземе

дали ще го даде?

Детето ще даде,

а времето ще вземе.

В очите на дете -

прииждащото време.

© Петър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??