17.08.2008 г., 11:03 ч.

Късна е вярата... 

  Поезия » Философска
781 0 31
 

В моите сънища -

              твоите бягства...

Твоето слънце -

              над моята сянка...

Непревъзмогнати

             предпочитания...

Дланно докосване

             от разстояние...

Недозашити  и

             недооформени.

Кръпки от жизненост

             върху умората...

Вятър в листата -

            сприхав посланик...

Късна е вярата -

            бавни са раните...

Кръв между капките -

            есен във мислите.

Мисъл е лятото...

             В края на зимата...

 

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??