17.04.2024 г., 17:01 ч.

Лека нощ 

  Поезия
110 0 2

Утрото дойде отново

И с мъка отварям аз очи. 

Сърцето ми да спре да бие е готово

Но напук продължава да тупти. 

 

Говоря с хора и се смея, 

Смях звънчащ като щурец, 

Но тези хора нямат си идея 

Че отвътре аз съм жив мъртвец. 

 

Не знаят че останах си сама, 

Без капка щастие и радост, 

Пълна само и единствено с тъга, 

И така ще си отмине мойта младост. 

 

Добро утро, добър ден,

Поздравявам хора ежедневно

С трепет чакам онзи ден блажен

Да кажа 'лека нощ', но за последно. 

© Луна Скай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никоя нощ не може да трае вечно а колкото по- дълга е тя, толкова по- красив ще ти се стори изгрева. Писано от една бивша гейша преди около хиляда години.
  • Много оптимистично произведение
Предложения
: ??:??