15.09.2016 г., 18:14 ч.

Лично 

  Поезия » Друга
453 2 13

Скептиците казват

                Животът е проза

течаща във Времето

                 мътна река

къде е тогава

                  червената роза

която цъфти

                  по брега.

 

Душата творяла

                 чиста поезия

прозата в нея

                 е като дамга

защо тогава

                 Съдбата бележи я

с ежедневни

                 прозаични неща.

 

Когато боли ме

                пиша поезия

когато се радвам

                до мене е тя

чиста, със проза

                все ми е тая

това са следите 

               на мойта Съдба.

 

Септември, 2016 г.

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??