Да имам (ако можех) мъдростта -
на свободата своя да позная границите,
бих приспала Любовта
до синора-преспапие на Страниците.
Да имам (ако можех) смелостта -
да погледна в невидяното,
бих пометнала Страха
на косъм от междата на живяното.
Ренета Първанова
© Ренета Първанова Всички права запазени