21.05.2009 г., 21:11 ч.

Липсваш ми много, завинаги 

  Поезия » Друга
1831 0 3

Липсваш ми всеки ден,
Изгарям в лед студен...
Пръстта от мен те отне -
Скръб и жал сърцето ми превзе...
Вкъщи теб те няма, а
Агонията е голяма...
Шумят листата леко -

Мисълта отива надалеко и
Изведнъж надежда ума ми обзема, но

Морето не е море без вълни -
Няма да те върнат мойте сълзи...
Обръщайки се назад виждам голямата празнота,
Гордостта единствена ме спасява от света, а  
Омразата запълни вече моята душа и

Зората пред мен се черней...
А ангел като птица крилата около мен се рей -
Върви напред, в ухото ми нашепва, но
Извиращата болка в сърцето не секва и
Никога не спря нещо в мен тъй силно да трепка...
Губих аз и ще продължавам да губя, но защо
Изгубих точно теб?

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??