1.12.2007 г., 0:05 ч.

Липсваш ми, море 

  Поезия » Друга
1013 0 1

Ех, море, море,

как ми липсваш ти,

аз бях дете

на пенливите вълни.

Тогава опознавах

подводния свят,

сега съжалявам,

че далеч от мен е

синьо-зеленият цвят.

Някога в безкрая се взирах,

но сега съм откъсната от Рая

и умирам.

Ех, море, море

далеч си ти сега,

безспирно търси те

моята душа.

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила,ще дойде лятои всички ще сме там!Не тъжиМорето е копнеж по безкрая!
Предложения
: ??:??