6.01.2008 г., 19:55 ч.

Листопад от чувства 

  Поезия » Любовна
660 0 9

Умря разбита всяка надежда,

изчезна като жълто есенно листо.

Тихо въздишка една се процежда :

"Може пък и да е за добро!"

 

Но посоката своя не зная -

вървя без цел, изгубена, сама

и единственото, което желая,

е да почувствам, че съм у дома.

 

Преди живях доволна и щастлива

и радвах се на всеки следващ ден,

но всичко "истинско" било е фалшиво

и търся път обратно, път към мен.

 

Не искам сред заблуда да живея,

сред фалш, прикрит с насилен смях

и знам - да те забравя, ще успея !

Ще помня само утрото след нощен грях.

 

От всичко казано и сторено отричам се !

От тебе даже - тръгвай с нея ти !

Отричам се !  На друг сега обричам се

с нови цели, мисли и мечти.

 

Вали. В очакване съм за дъга.

Вървя си и не чувствам вече хлад.

Изчезват горест, болка и тъга

подобно есенния листопад.

 

12.2007

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??