13.04.2016 г., 20:34 ч.

Лудата 

  Поезия » Гражданска
366 0 0

Изповедалня за несретници

олицетворение на самотата

тя е само клетница

отхвърлена от тълпата

 

Невъзможни мисли, импулси

през нея препускат

тайни желания завладяват я

не я пускат

 

Усмивката ù те подканя

-Ела, употреби ме

от нищо нямам нужда

овладей ме, покори ме

 

От непознати проси цигари

острие в душата ù свети

свят изпълнен с кошмари

достоен за всички мъртви поети.

 

© ShamelessDreams Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??