Apr 13, 2016, 8:34 PM

Лудата 

  Poetry » Civilian
365 0 0

Изповедалня за несретници

олицетворение на самотата

тя е само клетница

отхвърлена от тълпата

 

Невъзможни мисли, импулси

през нея препускат

тайни желания завладяват я

не я пускат

 

Усмивката ù те подканя

-Ела, употреби ме

от нищо нямам нужда

овладей ме, покори ме

 

От непознати проси цигари

острие в душата ù свети

свят изпълнен с кошмари

достоен за всички мъртви поети.

 

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??