Ще събудя Моцарт!
Като Галилей ще ви открия.
Бетовен ще посвири на цигулката.
Тодор Колев – на гъдулката.
Пикасо ще ни рисува.
Лепа Брена ще танцува.
Ще събудя и шамана древен
бедуин ще ни танцува.
Вожда индиянец ще събудя
та лулата да посмучем...
с викинг ми се пританцува.
С Хари Потър карти бих играл.
Снежанка и джуджетата ще викна.
Вълчо зад ушите бих погалил.
Вещица ми се целува.
Щайна даже ще събудя.
НЛО ми се привижда.
/време е да сменя дилъра/
или пък да спра със трилърите.
© Христо Манчев Всички права запазени