9.06.2009 г., 18:52 ч.

Луната искаше... 

  Поезия » Еротична
1011 0 4

Прокрадвайки се тихо през прозореца,
луната искаше  да вдиша
от аромата нежно-вкусен
на твойте ягодови устни!
Отпивах дълго от сока им опияняващ,
но няма никога да им се наситя!
Луната искаше да ни предложи
завивката си в нощта прохладна,
ала ненужна се усети,
върху телата ни изящно слети,
жарава се разпръскваше във въздуха!
Луната искаше да ме погали за "Сбогом"
утрото настъпваше, ала усети,
че пръстите ти бяха
по нежни от лъчите ù среднощни и си тръгна...

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти ,че си усетила чувството Инка!Прегръдки от мен!
  • Образите са много красиви и на мен ми харесва чувството, което е истинско и красиво. Поздрави!
  • Това е невиждана комбинация- ягоди с люта чушка! Браво ти!!!
  • Картинка -- яка. Стихче -- по-малко.
Предложения
: ??:??