20.07.2012 г., 9:45 ч.

Лято 

  Поезия » Еротична
834 0 0

                                                                 Лято

                                                Лято - привечер гореща.

                                                Срещнат поглед - Любов.

                                                Плаха покана за среща

                                                до крайбрежния мост.

                                                                                     

                                                Плаж от топъл пясък.

                                                Море с тихи вълни.

                                                Гларус прелита с крясък

                                                над двамата влюбени.

                                                                                        

                                                Под бледа луна,

                                                пред пътека лунна,

                                                изгарят две тела

                                                в любов безумна.

                                                                            

                                                Зазорява зората,

                                                разпръсва се мрака.

                                                След любовта

                                                раздяла ги чака.

                                                                               

                                                От очите потича сълза.

                                                Слели устни в целувка,

                                                галят се той и тя

                                                в последна милувка.

                                                                                     

                                                На гарата в тълпата

                                                тя качва се на влака,

                                                той маха от перона

                                                за сбогом с ръката.

                                                                                 

                                                Потегля и този влак

                                                със скърцащи железни колела.

                                                Ще останат само пак -

                                                спомен и страдащи сърца.

 

                                                          подпис:Малък Петко по бански

                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??