Лъгльовци
Защо трябва всички до един
в сегашното забързано време
да слушаме лъжата на други
и да носим тяхното бреме.
Спри се, народе!
Осъзнай се сега!
Недей да слушаш хора,
затрупани до ушите в лъжа.
Излъгаха ни за Чернобил.
Какво по-страшно от това!
А те с техните семейства
пиха от Канада вода.
Лъгаха ни за братсво, равенство,
лъгаха още за доста неща.
Сега пак те лъжат, народе,
за да прилапат властта.
подпис: Малък Петко
© Никола Яндов Всички права запазени