24.01.2008 г., 15:55 ч.

Любов 

  Поезия
570 0 7
Различна обич има по земята,
но майчината обич е една.
Децата я усещат със сърцата...
Няма обич само за война.

Какво не бих направил, за да мога
с обич този свят да заразя...
В цветя ще се превръща боен огън,
в усмивка - всяка бликнала сълза.

Тогава този свят ще се нарича
(да споря с всеки вече съм готов),
щом съществува само от обичане,
единствено със името – Любов!



© Ивайло Валентинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??