18.10.2023 г., 12:58 ч.  

Любов и обич 

  Поезия
161 0 0

Любов и обич

 

Да любя мога жените само.

На мъжете заслужили поглед приятелски давам.

Обичта движение е нагоре.

Към предмета на стремежа.

Любовта - награда.

 

Вода е любовта, храна.

Изкачване е обичта и достижение.

Звездите нощем и слънцето денем.

Да обичаме можем и трябва.

 

Обичам аз жените, любя ги.

Защото силата, солта съдържат.

Енергия - опиянение благодатно.

 

Жената да се гледа правилно е над главата.

Над красивата коса.

Там се "цеви" пет невидими намират.

Енергията своя там - лей за нея.

Ще почувстваш благодатен ток.

 

А после продължавай - лей и получавай.

Но деликатен ти бъди и честен!

Получавай, но и давай!

Хранѝ се и хранѝ.

Доволство ти ще имаш

В свойте нощи-дни.

 

Чрез прославяне обичай боговете.

Това е твоята молитва.

Иначе на себе си разчитай!

Проверявай се във дело и във скок.

Герой бъди ти първо.

После, ако искаш - "бог".

 

"Слава на Велес" казва-пее Лесничея.

На Лесничея също - слава.

Прославя всичко той

Що уважава.

Връзка и обмяна прави той така.

 

Прославата, стремеж и служене - обич те са.

На "дупките" запълването пък -

Захранване и даване - любов!

Обичта запълва празноти отвътре.

Любовта - отвън.

Едната-другата се викат и зоват!

Взаимно хранят и захранват.

 

Ура

 

Лесничея

© Леснич Велесов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??