Любов и обич
Да любя мога жените само.
На мъжете заслужили поглед приятелски давам.
Обичта движение е нагоре.
Към предмета на стремежа.
Любовта - награда.
Вода е любовта, храна.
Изкачване е обичта и достижение.
Звездите нощем и слънцето денем.
Да обичаме можем и трябва.
Обичам аз жените, любя ги.
Защото силата, солта съдържат.
Енергия - опиянение благодатно.
Жената да се гледа правилно е над главата.
Над красивата коса.
Там се "цеви" пет невидими намират.
Енергията своя там - лей за нея.
Ще почувстваш благодатен ток.
А после продължавай - лей и получавай.
Но деликатен ти бъди и честен!
Получавай, но и давай!
Хранѝ се и хранѝ.
Доволство ти ще имаш
В свойте нощи-дни.
Чрез прославяне обичай боговете.
Това е твоята молитва.
Иначе на себе си разчитай!
Проверявай се във дело и във скок.
Герой бъди ти първо.
После, ако искаш - "бог".
"Слава на Велес" казва-пее Лесничея.
На Лесничея също - слава.
Прославя всичко той
Що уважава.
Връзка и обмяна прави той така.
Прославата, стремеж и служене - обич те са.
На "дупките" запълването пък -
Захранване и даване - любов!
Обичта запълва празноти отвътре.
Любовта - отвън.
Едната-другата се викат и зоват!
Взаимно хранят и захранват.
Ура
Лесничея
© Леснич Велесов All rights reserved.