7.02.2017 г., 12:15 ч.

Любовница на Смъртта 

  Поезия » Любовна
322 2 8

Тихичко от някъде си

ще се явиш пред мен.

Ще те усетя от всякъде

като най-зимният ден.

Ще си впиеш устните

в плътта ми гореща...

Ще бъдат най-вкусните

от които съм срещала.

С черната си нежност

ще ме галиш властно.

А после с небрежност

ще ме убиеш страстно.

Ще ти бъда поредната

твоя тиха любовница.

Ала не и последната

самотна бездомница...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??